Amennyiben igényt tartasz a személyes közreműködésünkre, és szeretnéd igénybe venni a segítségünket a megfelelő szakember kiválasztásában, akkor az alábbi lépéseket kell megtenned:

1. Regisztrálj az oldalunkon

2. Válaszd ki a munka típusát, kattints a megfelelő képre

3. Töltsd ki a paraméterekre vonatkozó kérdőívünket

4. Tüntesd fel az elérhetőségeidet, és küldd el nekünk az adatlapodat

5. Mi megkeresünk Téged a megadott elérhetőségeid egyikén a további egyeztetések céljából, és innen már kézben tartjuk a dolgokat

6. Előzetes felmérést végzünk az elvégzendő munkákra vonatkozóan, hogy pontosak legyenek a paraméterek, ne maradjon ki semmilyen részfeladat, mert csak így lehet megbízható, és valós adatokon alapuló árajánlatot készíttetnünk. Megspórolunk egy csomó felesleges kört, amikor újra-és újra kiderül, hogy még hiányosak az információk, amik az árajánlat szempontjában még relevánsak.Ha igényled, belsőépítészeti tanácsadással, veled együtt alakítjuk ki a végleges arculatát a felújítandó felületeknek.

7. A lepontosított paraméterek alapján elkészítjük a felújítás ütemtervét, megversenyeztetjük a munkát a kivitelező partnereinknél, hogy számodra a legjobb ajánlatokat küldhessük majd meg!

8. A kapott árajánlatok alapján eldöntheted majd, hogy melyik partnerünket bízod meg a munka elvégzésével, és ha szeretnéd, látványtervet készítünk a potenciális végeredményről!

Oldalunkon arra is van lehetőséged, hogy saját magad meghirdesd az elvégzendő munkát!

Ebben az esetben – a mi közreműködésünk és tanácsaink nélkül – csak összeköttetést biztosítunk a potenciális szakemberrel/kivitelezővel, minden feladat rád hárul!